Week 1

De eerste week zijn we begonnen om je onderzoeksvraag te formuleren. Een aantal ‘de laatste…’ zinnen die ik had waren:

Wat als er geen homoseksualiteit meer is? Deze zin spreekt mij erg aan, omdat het dan dicht bij mezelf blijft. Ik wil graag iets betekenden voor de maatschappij en ben graag bezig met sociale thema’s. Ik ben de eerste dagen vooral met de laatste emotie aan de slag gegaan, maar ik wist niet wat ik daarmee wilde bereiken. Aan het eind van deze week kwamen er wat nieuwe vragen in mij op: De laatste koude winter en het laatste verschil. Bij de laatste koude winter denk ik aan de opwarming van de aarde en dat we bijvoorbeeld buiten kerst kunnen vieren. Bij het laatste verschil denk ik aan de verschillen tussen verschillende groepen. Wat als deze verschillen/grenzen er niet meer zijn? Is er dan ook geen discriminatie meer etc.

Terug naar Semester 6.

emotie1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *