Week 6

Tijdens de les van Stefanie van Keijsteren moesten we een 3D object maken bij ons idee. Ik heb ervoor gekozen om iets te maken bij ‘nooit meer een warme trui’. Ik heb het object zo proberen te maken dat het wel een trui is maar dat deze op een luchtige manier wordt weergegeven.

Na dit experiment wil ik gaan kijken wat ik nog meer kan doen met materiaal. Er bestaat namelijk een een materiaal ‘Soluvlies’ dat wanneer het in aanraking komt met water het verdwijnt.

nooitmeerwarmetrui

It’s Not Warming, It’s Dying

Milton Glaser ontwerpt ‘It’s Not Warming’. Het is Dying campagne om de klimaatverandering aan te pakken. It’s not warning, it’s dying campagne is gericht op een groter gevoel van urgentie rond klimaatverandering te maken, af te stappen van goedaardige taal als ‘global warming’.

Hij ontwierp eenvoudige visuele posters en knoopkentekens, bestaande uit een groene schijf verduisterd door zwarte rook.

Milton Glaser

http://www.itsnotwarming.com

Terug naar Semester 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *