Week 8

Op maandag startte we met de Formatieve beoordeling. Mijn beoordeling ging heel goed, ik weet wat ik wil als ontwerper en ik houdt mijn proces inzichtelijk voor andere.

Na mijn beoordeling ben ik weer verder gegaan met mijn project. De experimenten die ik de afgelopen week heb gedaan met de handschoen wol waren intressant maar ze brengen niet helemaal over wat ik wil zeggen en dat is dat feest dat we geen warme kleding meer aan hoeve. De komende week wil ik wat senario’s gaan bedenken over hoe het zou zijn zonder warme sjaal. Een sjaal staat toch wel bekend om zijn warmte en die warmte hebben we niet meer nodig als er geen koude winters meer zijn.

Ik heb een mindmap gemaakt met allerlei ideeën en vragen bij ‘nooit meer een warme sjaal’.

Ook wil ik de komende week mijn doelstelling duidelijk krijgen, zodat ik gerichter kan werken.

Terug naar Semester 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *