Week 10

Afgelopen week ben ik een andere doelgroep gaan onderzoeken, namelijk de automobilisten.

In heb begin wist ik niet goed hoe ik een warme sjaal bij de automobilisten moest betrekken. Maar toen kwam ik terug bij het beeld van mijn overzicht van alle objecten die bij de winter horen en daarop stonden ook een krabber en winterbanden en deze objecten passen weer heel goed bij de automobilisten.

Ik heb mijzelf de vraag gesteld: Hoe kan ik iets laten zien wat niet direct wordt afgebeeld, maar dat men wel snapt dat het er is? Met deze vraag ben ik de onderstaande beelden gaan maken met betrekking tot automobilisten.

De komende week wil ik nog meer scenario’s gaan onderzoeken en dan kijken of al deze scenario’s een overkoepelde campagne worden of dat ik een scenario ga uitwerken.

Terug naar Semester 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *