Week 11

Afgelopen week had ik een serie beelden gemaakt met betrekking tot de automobilisten. Deze beelden hebben weer nieuwe vragen opgeroepen:
– Hoe zorg ik ervoor dat het nog wel aan de winter gekoppeld is?

Met Jeroen heb ik besproken dat het misschien handiger is dat ik met een soort schema werk waar elke serie aan moet voldoen en dan kan ik elk onderwerp daar eigenlijk op toepassen.

Zo bouw je door dat schema allemaal verschillende verhalen en door de serie’s wordt het verhaal ook duidelijker. Want nu probeer ik een complex verhaal in een beeld te pakken.

Daarnaast kreeg ik van Stephanie nog de feedback dat ik de beeldne goed moet analyseren en goed te kijken naar verhoudingen die ik maak.

‘Dus zoeken naar de balans tussen het object en de slingers. Dat werkt bij de wieldoppen erg goed, de krabber valt iets te veel weg en de autodeur is nu zo een losse deur en gaat het meer op de deur dan het raam denk ik.

Misschien zou je ook kunnen zoeken naar specifieke thema’s van feest vieren, nu zijn er voornamelijk slingers maar zijn er denk ik nog wel meer mogelijkheden.’

Deze feedback ga ik allemaal verwerken in mijn nieuwe serie’s.

Terug naar Semester 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *