Week 13

Ik ben druk bezig om mijn campagne verder uit te werken. Afgelopen week heb ik een poster getest op een aantal personen. En daaruit blijkt dat alles nog niet helemaal duidelijk is. Dingen die ik veel te horen kreeg waren onder andere:

– Ze snapte de link met mooi weer maar dan niet de boodschap.
– Men dacht dat er een nieuw product op de markt komt in plaats van winterbanden.
– Ze denken aan warme vakantielanden.

Al deze uitkomsten wil ik meenemen naar volgende week, ik ga namelijk woensdag de fotostudio in om te experimenteren met gekleurde achtergronden. Stefanie gaf mij als tip dat ik eens moest kijken wat gekleurde achtergronden doen. En gaf een aantal voorbeelden van ontwerpers die ook vaak gebruik maken van een gekleurde achtergrond.
www.sarahhillenberger.com
 Raw Color

Terug naar Semester 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *